HOLY O DOTEPENCIMA: Kome da se ispričam – Slavku Liniću, Borasu, Jambu?

“Ja nisam vrijeđala nijednog čovjeka koji živi u Zagrebu, a tu nije rođen, nego sam išla na ljude koji ne žive u Zagrebu, ali su se dotepli u Zagreb kako bi se cijepili”, rekla je gostujući na N1 televiziji Mirela Holy, koja je doživjela brojne neugodne napade zbog toga što je upotrijebila izraz dotepenci.

“Kome da se ispričam, Slavku Liniću, Borasu, Jambu? Da se njima ispričam?”, upitala je Holy, dodavši da je ono što je ona napisala potpuno normalna društvena kritika.

“Njih nitko nije pozvao da se ispričaju, a mislim da bi se upravo oni trebali ispričati, zato što od nas prave građane drugog reda”, rekla je Holy za N1.

“Ja sam namjerno koristila izraz dotepenci, jer sam svjesna da on ima pejorativno značenje. Željela sam na taj način te ljude staviti na stup srama, jer tamo i trebaju biti. Žao mi je što su ljudi iz političkih razloga to izvrnuli na način kako ja to nisam zamislila u svojoj komunikaciji na Twitteru”, rekla je Holy, dodavši da je i ona trpjela uvrede.

“Bila sam odvratno medijski cipelarena, bez ikakvog konkretnog razloga”, rekla je Holy.

“Oko nekog usputnog tvita stvorila se takva medijska haranga, da je to nešto prestrašno. Mene su cipelarili oni koji su sami izazvali ovakvo stanje. To se odnosi na ljude iz HDZ-a, koji su stvorili ovaj problem prekorednog cijepljenja. Ne proziva se njih, nego se proziva mene, što sam upozorila na takvu praksu. Pa zbilja sam čudovište”, rekla je Holy.

Komentiraj