HOLDING SPREMIO OTKAZE: U 90 dana otkaz za 42 radnika

U medijima su se pojavile informacije da Holding priprema otkaze za 42 radnika unutar GSKG-a, a potom su se oglasili iz Holdinga.

“Grupa Zagrebački holding najavila je nužno restrukturiranje i reorganizaciju poslovanja te u skladu s time poduzima potrebne korake od kojih je jedan i provođenje programa zbrinjavanja viška radnika. Pokrenut je proces savjetovanja sa socijalnim partnerima, javnost ćemo informirati kada proces završi”, rekli su iz Holdinga Večernjem listu.

Naime, RTL je ranije objavio da je direktor zagrebačkog GSKG-a Marko Šarić pokrenuo je postupak savjetovanja vezanog za otkaze 42 radnika unutar GSKG-a koji bi trebali uslijediti u narednom razdoblju od 90 dana. Već postoji razrađeni popis tko bi trebao dobiti otkaz, a na njemu su radnici od razine voditelja odjela do razine čistačice.

Navodi se i da imaju potencijalni višak od četiri izvršitelja na poslovima financija i računovodstva, potom višak od 17 radnika na općim poslovima, te višak od 21 radnika na poslovima naplate.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!