HOĆE LI U UTRKU ZA PANTOVČAK: Evo što kaže bivša predsjednica Grabar Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica, nalazi se na globalnom summitu investitora s bivšim premijerima i šefovima svjetskih kompanija.

U svezi s mnogim nagađanjima hoće li u utrku za Pantovčak u razgovoru za RTL Direkt, otkrila je ima li ambicije vratiti se u politiku, što u posljednje vrijeme, čini se, mnogi priželjkuju.

“Priželjkuju li neki, to je stvar osobnog izbora. U ovom trenutku nemam nikakvih ambicija po pitanju unutarnjo-političke scene, ali i dalje gajim velike ambicije da za hrvatsko društvo i državu napravim što je bolje moguće. Pa i moje sudjelovanje na Investicijskom samitu sutra u Parizu u tom je pravcu”, rekla je Grabar-Kitarović.

Foto: Facebook

Na pitanje je li svjesna da će se ponovno nakon njezinog gostovanja pisati da je u kampanji za novi mandat na Pantovčaku, odgovorila je da na to ne može utjecati.

“Odgovorna sam samo za ono što kažem, a ne za ono što netko misli da sam rekla ili napravila”, dodala je.

Upitana je i da usporedi kako je doživljaju u Hrvatskoj i vani.

“Ne bih generalizirala, posebno u Hrvatskoj jer i kod nas ima divnih ljudi koji me pozitivno dočekuju, ljubazni su i prepoznaju ono što sam učinila u životu i kao predsjednica”, odgovorila je.