HOĆE LI NESTATI PREMIUM GORIVA: Nakon INA-e i Tifon će ga prodavati do isteka zaliha

Vladina odredba da se na 30 dana ograničavaju maksimalne cijene goriva jučer je stupila na snagu. Dizel tako ne smije biti skuplji od 11 kuna, a benzin od 11 kuna i 10 lipa.

Izvor: Media servis

Nakon što je INA odlučila da će svoja premium class goriva prodavati samo do isteka zaliha, na taj se potez odlučio i Tifon.

“Sva naša EVO goriva sadrže aditive, no u premium gorivima njih ima više. Upravo na taj segment goriva odredbe propisane Uredbom imaju značajan negativan efekt, čime direktno nepovoljno utječu i na cjelokupno poslovanje, što za posljedicu ima privremenu obustavu opskrbe naših prodajnih mjesta premium gorivima”, poručili su iz Tifona te istaknuli da se nadaju se skorom stabiliziranju situacije.

“16.listopada na snagu je stupila Uredba Vlade RH o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata. Nastavno na to, obavještavamo vas da će opskrba gorivima EVO Eurosuper 95, EVO Eurodiesel i Eurodiesel plavi biti kontinuirana i neometana, dok će se naša premium goriva, EVO Eurosuper 100+ Premium i EVO Eurodiesel Premium, prodavati do isteka postojećih zaliha.

Podsjećamo, sva naša EVO goriva sadrže aditive, no u premium gorivima njih ima više. Upravo na taj segment goriva odredbe propisane Uredbom imaju značajan negativan efekt, čime direktno nepovoljno utječu i na cjelokupno poslovanje, što za posljedicu ima privremenu obustavu opskrbe naših prodajnih mjesta premium gorivima. Nadamo se skorom stabiliziranju situacije, a za sve novosti pratite i dalje naše službene kanale”, poručili su iz Tifona kupcima.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!