HITRA AKCIJA ARGENTINSKE MINISTRICE: Ovo su napadači koji su cipelarili našeg navijača

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Argentinski nasilnici, njih četvorica, koji su na snimci koja je obišla svijet, cipelarili našeg navijača bit će uhićeni i deportirani.

Zatražila je to argentinska ministrica sigurnosti Patricia Bullrich, nakon što su identificirani, a objavila je to naTwitteru, gdje stoji:

“Ta su četvorica nasilnika identificirana na video snimci kako divljački udaraju hrvatskog državljanina. Zatražili smo od ruskih vlasti da ih uhite i deportiraju. Potpisali smo sporazum kako bismo čuvali Argentince te kako bismo bili čvrsti prema onima koji krše zakon”.

Uz to je ministrica objavila i njihove fotografije. Podsjetimo, oni su oborili našeg navijača na pod i divlje ga udarali nogama.

Valja reći kako je u Rusiji Guillermo Madero, direktor argentinske službe za sigurnost zbog bolje suradnje s policijom, koji je i sam nakon identifikacije izgrednika zahvalio ruskoj policiji na Twitteru.

“Napravljen je dobar posao da bi se identificirali napadači na Hrvata. Hvala vam na predanosti i poslu”, napisao je Madero.

Napadači neće moći prisustvovati sljedećim utakmicama Sjetskog prvenstva, pišu mediji, a bit će im zabranjen i pristup na utakmicama u Argentini.

Mediji diljem svijeta objavili su snimku nasilja nad našim navijačem, te su svi redom osudili taj barbarski čin Argentinaca.

NAJNOVIJE:

MUP MOLI POMOĆ: Tko je naš navijač kojeg su cipelarili Argentinci?! – čitajte OVDJE.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

 

Komentiraj