HDZ VRATIO GRMOJI: Mostov mitraljezac s čorcima, gigant laži i uvreda, a liliputanac postignuća

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) odgovorila je na izjavu Nikole Grmoje (Most) da su iz središnjice HDZ-a dobili poruke u kojima se prijeti ljudima otkazima ako potpišu referendum koji je pokrenuo Most.

“Nikola “Ivermektin” Grmoja – u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti – ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila i koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda. U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca istine. No, što smo drugo od njega i mogli očekivati”, stoji među ostalim u objavi HDZ-a na Facebooku.

Nikola “Ivermektin” Grmoja – u svojoj već svima dobro znanoj zloći i frustriranosti – ponovno sipa bezočne laži o HDZ-u, stranci koja je dobila & koja i dalje dobiva većinsko povjerenje hrvatskog naroda. U njegovoj najnovijoj nebulozi jednostavno nema ni slovca – istine. No što smo drugo od njega i mogli očekivati.

Mostov mitraljezac s ćorcima – gigant teških riječi, laži i uvreda, a liliputanac postignuća – i dosad je bio komičan u nezasitnoj potrebi da se ovako infantilno pravi važan: svaku svoju izjavu, ma koliko besmislena bila, proglašavao je “prekretnicom”, “presudnim trenutkom”, a svaki svoj populistički manevar, ma koliko bio jadan, “veličanstvenom pobjedom”. I tako nekoliko puta dnevno. Bio je komičan u svojoj opsjednutosti vlastitim egom te mržnjom prema stranci koja ga i u rodnom mu Metkoviću iz izbora u izbore uvjerljivo pobjeđuje, a sad je s novom laži postao – ridikulozan.

Žao nam ga je. Nije lako biti Grmoja, biti toliko iskompleksiran i opterećen samim sobom, pa se svako jutro buditi s jedinom mišlju o novoj laži kojom će pokušati nauditi #HDZ. Na njegovu tugu, ni sad neće uspjeti. Kako kaže izreka iz doline Neretve – U Grmoje su kratke noge! Ali ne brinite, Grmoja će i dalje mrziti i vrijeđati sve koji se ne dive njemu i njegovoj licemjernoj sekti koja se radi politikantskog profita poigrava s tuđim životima.