HDZ VRAĆA GRBINU: Sve zna, ali nije znao da mu supruga ima sumnjivu diplomu iz Kragujevca

Iz HDZ-a su osuli drvlje i kamenje po čelniku SDP-a Peđi Grbinu i nabrojili sve njegove grijehe, komentirajući veliku pljačku INA-e.

Iz usta svog saborskog zastupnika Damira Habijana, HDZ na Facebooku piše:

Posrnuli Grbin još se dublje zakopao!

Saborski zastupnik Damir Habijan: Pokušaj oporbe da #odgovornost za sporni ugovor o kupoprodaji plina prebaci na #VladaRH potpuni je – promašaj! Odgovornost je na Ini.

Najbizarnije je ipak to što je posrnuli Peđa Grbin sad najglasniji u podmetanjima, to što sve unaprijed i mimo ovlaštenih neovisnih tijela on kao „zna“, ali „nije znao“ da njegova supruga ima sumnjivu diplomu iz Kragujevca, „nije znao“ gdje živi dok je protupropisno nabijao naknade za izmišljeni „odvojeni život“, „nije znao“ da je njegov partijski kolega Stjepan Kovač notorni lažljivac dok ga je u Čakovcu grlio & tješio za „prijetnje“ koje je sam sebi upućivao…

I sad si taj isti Grbin i taj isti #SDP uzimaju za pravo presuđivati, tražiti ostavke & dijeliti lekcije drugima?! Taj prozirni pokušaj da Grbin skrene pozornost s vlastitog posrnuća neće i ne može proći! O tome svjedoče i sva istraživanja, prema kojima je #HDZ rejting gotovo 3x veći nego SDP-ov! Pridružujem se čestitkama svim neovisnim tijelima koja su razotkrila slučaj u Ini & spasila golemi novac! Sustav očito funkcionira.