HDZ RASPALIO PO RASPUDIĆU: Ljevičarski padobranac u Most kako bi koalirali s LNG komesarkom Ahmetović

Gostujući na N1 televiziji zastupnik Mosta Nino Raspudić među ostalim je govorio i o odnosu Mosta sa Zoranom Milanovićem.

Raspudić je kazao da ima stvari u kojima se slažu s njime, kao i onih u kojima se ne slažu, ali da je pogrešno nazivati ga Kremljenkom.

“Mislim da bi bilo pristojno od HDZ-a da malo šute pri spominjanju Moskve, Kremlja, Putina i ostalog. Gordan Grlić Radman je mjesec dana prije napada pozivao Putina u posjet, a za Lavrova je govorio kako je otkrio njegovu toplu poetsku dušu”, rekao je Raspudić za N1.

Nije se dugo čekalo na žestoki odgovor HDZ-a na Facebooku:

“Ljevičarskom padobrancu, ubačenom u Most kako bi ta stranka koalirala s LNG komesarkom Ahmetović koja je htjela da Hrvatska ostane ovisna o ruskom plinu, smeta čak i to što se mediji bave “ratom” u Ukrajini. Slobodno pročitajte.

Jednako mu je smetao državni posjet premijera Andrej Plenković Ukrajini, ali mu to sada ne smeta da ponavlja lažne teze o pozivu Putinu za dolazak u Hrvatsku. Osim toga, napadno izbjegava riječ “agresija” na Ukrajinu. Kao u priopćenjima iz Kremlja.

Rokaj, barba Putine! Pardon, to nije izrekao Raspudić, nego Miletić. Nije šija, nego vrat”, poručuju iz HDZ-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!