HDZ PROZVAO RASPUDIĆA: Politikantski profiter na tuđim životima – jadno, jadnije, MOST

Vodi se žestoka “utakmica” na liniji premijer Plenković i Mostov saborski zastupnik Raspudić, a sada se u njihovu “bitku” uključio i HDZ.

Podsjećamo kako je premijer žestoko napao Raspudića zbog njegovih stavova oko borbe protiv koronavirusa i pozvao ga da mu se pridruži u obilasku covid-odjela. Nakon što je Raspudić izjavio da bolnica nije mjesto za političke utakmice, pozvao je Plenkovića na sučeljavanje ispred zatvora u Remetibcu uz napomenu da će se tamo osjećati ugodno jer su mu tamo prethodnici.

Na sve se javio HDZ i na Facebooku objavio:

Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života građana!

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao – suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa #SDP & krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram #HDZ.

Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrej Plenković, koji će sutra – za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave – otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona.

Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života građana.

Istodobno druge političare – zbog njihovih razboritih stavova – besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno – jadnije – MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!