HDZ PO MILANOVIĆU: Predsjednika nazvali udbaškom pudlicom i Titovim gardistom

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je odgovarajući premijeru Andreju Plenkoviću ošinuo po njeme u mežu ostalim poručio: “Pitajte gospodina partijskog gojenca što je od onoga što sam rekao neistina”

Andrej Plenković se još nije uključio u nastavak “rata”, ali su zato reagirali na Facebooku njegovi iz HDZ.a:

“Titov gardist Zoran “Lex Perković” Milanović – ničim izazvan, ali očito politički opterećen svojom prošlosti – lažima o drugima opet nastoji retuširati činjenice o sebi: u Beogradu je kao SKOJ-evac od najvećeg povjerenja ušao u partiju pljujući po komunistima iz Hrvatske da nisu dovoljno “revni”, a kao SDP premijer bio je spreman posvađati Hrvatsku s Njemačkom, Europskom unijom i cijelim demokratskim i civiliziranim svijetom samo kako bi spasio udbaške zločince”.

”I danas kao udbaška pudlica i provokator izvršava svoje zadatke: nastoji prevesti Hrvatsku sa Zapada u “ruski svet”, posvađati Lijepu Našu sa saveznicima i partnerima iz Europske unije, NATO i Sjedinjenih Država i spriječiti Vladu Republike Hrvatske da zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju zamijeni onom modernom i zapadnom.

Bacao je i klipove pod ulazak Hrvatske u Schengen, a njegov SDP/MOST kopao je rukama i nogama da se zaustavi LNG terminal kako bi Hrvatska ostala ovisna o ruskom plinu. Osim toga, vrijeđao je svakodnevno visokog predstavnika kako bi ga spriječio da pomogne Hrvatima u BiH.

Milanović više ne hoda u crvenom šuškavcu, ali i dalje radi za Komšića. Takvi kao on u hrvatskoj su se političkoj emigraciji nazivali „mućci“ – bili su to pod krinkom radikalizma ubačeni Udbini provokatori i cinkeri”, napisali su HDZ-ovci na Facebooku.