HDZ-ovka BURIĆ NAPALA PEOVIĆ: Pokazujete svoje rusoidno srce, vjerojatno i srboljubno

Katarina Peović (RF) postavila je u Saboru pitanje Andreju Plenkoviću o rastu plaća. Upozorila je da udruge spremaju prosvjede. Pitala je i o privatnim plažama na Ugljanu s kojima se hvali investitor.

“Vi ne samo da niste glasali za onu deklaraciju o Ukrajini, nego niste ni sada”, rekao je Plenković i dodao: “Usto optužujete Vladu da je kvislinška. Zakon o pomorskom dobru prihvatila je Vlada, nema situacije u kojima se ljudima ne može dozvoliti dolazak na plažu. Čitajte zakone, iznesite argumente. Suzdržite se od teških riječi. Sve te vaše komentare možete mačku o rep objesiti. I ne govorite više da je ovo kvislinška Vlada. Zašto i za koga vi radite, gospođo, to je pravo pitanje”, odgovorio je premijer, javlja N1.

Sandra Benčić je dobila opomenu nakon što je upozorila i zamolila predsjednika Sabora da traži premijera da prestane vrijeđati.

“Strašno ste osjetljvi kad vam se vrati na isti način, onda zazivate mene”, poručio im je Jandroković.

Majda Burić (HDZ) je napala Peović da ima rusoidno srce, a spominjala je i obiteljsko nasilje:

“Osim što kontinuirano pokazuje svoje rusoidno srce, vjerojatno i srboljubno, ona je prema napisima medija fizički napala partnera, ona vrši nasilje kod kuće…”

Jandroković je upozorio Burić da se ne spušta na takvu razinu.

Krešo Beljak je podsjetio Burić da je u koaliciji s SDSS-om i da bi trebala pripaziti na izražavanje.