HDZ OŠTRO PO PERNARU: Njegovo besramno laganje neodgovorno je prema hrvatskim građanima

Burne su bile reakcije na jednu izjavu zastupnika Ivana Pernara, a na društvenoj mreži oglasili su se i iz HDZ-a i oštro ga napali.

Podsjećamo kako je Pernar u objavi u petak na Facebooku napisao: “Ja razumijem vašu želju da bi htjeli da vam preci žive što dulje, ali smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec ili godinu dulje?”.

Na njegovu objavu da je država paralizirana zato što neke starije osobe žele živjeti duže HDZ je poručio kako je to neodgovorno prema građanima koji solidarno podnose teret pandemije, a posebno neodgovorno zagovarati kockanje s ljudskim životima radi pokušaja stjecanja jeftinih političkih poena.

“Zlonamjerno, besramno i ničim utemeljeno laganje saborskog zastupnika Ivana Pernara neodgovorno je prema hrvatskim građanima, koji solidarno podnose teret pandemije i poštuju upute Stožera Civilne zaštite RH i struke”, objavio je večeras HDZ na Facebooku.

Poručio je da je u izboru između dosadašnjih životnih navika i zaštite ljudskih života, Hrvatska odabrala sačuvati – živote.

“Nadležna tijela i zdravstveni djelatnici bore se dva mjeseca za život svakog hrvatskog čovjeka i pritom ne dijele ljude ni po dobi ni po bilo čemu drugom. U ovakvim trenucima kada nam je potrebno jedinstvo cijele nacije, posebno je neodgovorno zagovarati kockanje s ljudskim životima radi pokušaja stjecanja jeftinih političkih poena!” istaknuo je HDZ.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/HDZ1989/photos/a.406436852788692/2864800853618934/?type=3&theater” bottom=”30″]