HDZ NAPAO ŠKORU: Odabrao je gubitnički put svog mentora Bujanca i MOST-a

“Samoprozvanog suverenista Miroslava Škoru podsjećamo da je jedini pravi, istinski hrvatski suverenist dr. Franjo Tuđman”, oglasili su se iz HDZ-a, komentirajući današnji predizborni nastup predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.

HDZ potpom nastavlja: “On je tu zadaću ispunio kada je trebalo za razliku od Škore i sličnih koji o tome danas, 30 godina kasnije, tek pričaju i pokušavaju ušićariti jeftine političke bodove…

Kad mu je to odgovaralo, Škoro je bio u HDZ-u, a sada je umjesto politike Franje Tuđmana odabrao ići gubitničkim putem svog mentora Velimira Bujanca i Mosta”, kažu iz HDZ-a.

Na skupu u Lisinskom, podsjećamo, Škoro je rekao kako je u toj istoj dvorani prije 30 godina održan skup koji je značio prekretnicu u procesu stvaranja hrvatske države, ali da tadašnji i sadašnji HDZ nemaju nikakvih dodirnih točaka osim istoga naziva. Poručio je i da premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nemaju snage za promjene, ali da imaju snage reći da je Škoro izdao HDZ. “Ne, ne i ne. HDZ i Franju Tuđmana izdao je Andrej Plenković”, rekao je Škoro.