HDZ LUPIO PO OPORBI: U žiži Ahmetović, Grmoja i Bernardić – evo što im poručuju

“Rat” je koji ne staje – vladajući i oporba. Nakon što je oporba iznijela niz optužbi na račun vladajućih, HDZ je odgovorio na društvenoj mreži.

Objavu HDZ-a s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Ahmetović (SDP1), Bernardić (SDP2) i Grmoja (SDP3) već neko vrijeme uspješno surađuju & usklađuju medijske istupe. A kako su se oni “snalazili”, to hrvatski građani već dobro znaju.

Dok je u Metkoviću, gradu svog nastanka, SDP3 bio na vlasti, dijelio je šakom i kapom protuzakonite otkaze kako bi zaposlio pola Grmojine rodbine. I sad Grad Metković samo na ime izgubljenih sudskih sporova mora platiti milijun kuna odšteta i kazni. Stoga je posve razumljivo da je Most u “svom” gradu doživio 6 izbornih debakla zaredom. Ali Grmoja ne žali jer je ostvario svoj cilj – preselio se u Zagreb.

Bernardić i Ahmetović, dok su SDP2 i SDP1 bili ista partija, zloguko su najavljivali 400.000 otkaza u covid-19 krizi i krah turizma te nastojali demontirati ključni energetski projekt za Hrvatsku – LNG terminal.

Na sreću, naša Vlada i HDZ spriječili su njihove zloćudne naume, kao što ćemo ih spriječiti i u budućnosti. Kao što će i SDP3 prvom prilikom doživjeti i 7. uzastopni poraz od našeg Dalibor Milan, gradonačelnik Metkovića.”