HDZ LUPA PO TOMAŠEVIĆU: Kažu da nalikuje na Bernardića, Marasa, ili Hajdaša-Dončića

Čim je HDZ proglasio svog kandidata za Zagreb u liku Davora Filipovića, krenuli su u akciju i najprije uzeli na nišan opasnog im konkurenta Tomislava Tomaševića.

Dali su si oduška na Facebooku, i evo što su mu sve “servirali”:

USPIO NEMOGUĆE – “PROROŠTVIMA“ SUSTIGAO BERNARDIĆA! Tomislav Tomašević svojim biserima & pokušajima zastrašivanja građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže.

Tako g. Tomašević ovih dana izražava „jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti ne ostane neiskorišten“. Ne samo da pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, nego šef platforme Nemožemo! „zaboravlja“ da je ZG ljevica svakodnevno optuživala #VladaRH da kasni sa zahtjevom European Commission za dodjelu sredstava iz toga istoga europskog fonda & zloguko “proricala” da ga „neće stići, neće uspjeti poslati“, a pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a – koja ima svoju točno određenu proceduru.

A kako je završila ta „drama“, taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama & neodmjerenim riječima, je iz Fonda solidarnosti dobila bespovratnih 683 milijuna € – najveći iznos pomoći po glavi stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda!

Možemo konstatirati da je g. Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a – „Nostradamusa“ Bernardića, koji je „najavljivao“ da će 400.000 radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, & „Babu Vangu“ Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će naša zemlja „uskoro imati“ 10.000 novozaraženih dnevno. SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za – to bolje za njih.

Komentiraj