HDZ LJUT NA PREMIJERA: Ponaša se kao kancelar, a ne premijer – kaže Željko Dilber

željko dilber

Čim se pojavila informacija da je premijer Tihomir Orešković bivšem ravnatelju SOA-e Draganu Lozančiću ponudio savjetničko mjesto u Vladi, došlo je do raznih komentara i mišljenja.

U HDZ-u su tu vijest, neslužbeno doznaje HRT, dočekali sa čuđenjem te postavljaju pitanje – zašto je premijer uopće i potpisao Lozančićevo razrješenje?

Podsjećamo i na to da se predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović s premijerom Oreškovićem dogovorila da će nasljednik biti Daniel Markić.

Zato je pomalo nevjerojatno da joj je Orešković, kaže izvor HRT-a, opalio pljusku tako što, nakon izjave da je Lozančić Milanovićev špijun, tog istog Lozančića želi postaviti za svog savjetnika.

Lozančićevo moguće imenovanje savjetnikom u Vladi komentirao je u emisiji Otvoreno i HDZ-ov Željko Dilber, član Saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost

“Čemu supotpis premijera na njegovu ostavku ako ga postavlja na poziciju savjetnika u Vladu. Iznenađen sam, ovo mi liči na ponašanje kancelara, a ne premijera”, kazao je Dilber.