HAMED BANGOURA: Živi zid neće ništa promijeniti – ne razumiju geostrateške i političke odnose

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Hamed Bangoura, naš poznati poduzetnik i tv voditelj i čelnik političke platforme Alternativa 101, čestitao je Živom zidu na uspješnom kongresu, ali uvjeren je kako Živi zid, i kada bi bio u poziciji, ništa ne bi promijenio.

Ovako Hamed Bangoura piše na Facebooku:

Ne znam zašto se ljudi čude uspjehu i rejtingu Živog Zida, kada nakon 27 godišnje ortačke vladavine HDZ/SDP bratije i njihovih satelita imamo dužničko ropstvo nacije?! Uz poštovanje i čestitke Živom Zidu na njihovom kongresu, koji je htjeli neki to priznati ili ne bio uspješan, građani RH bi se trebali informirati što donosi program Živog Zida i kakve posljedice bi mogao ostaviti na gospodarstvo Hrvatske. Nije za čuditi njihov uspon, jer niti jedna druga opcija nije održala ni jedno obećanje koje je davala prije dolaska u poziciju da nešto promijeni. Pitanje je hoće li i Živi Zid to napraviti? Mislim da neće, jer ne razumiju geostrateške i političke odnose, a posebno ne razumiju da dolaskom na vlast neke stvari koje obećaju jednostavno nije moguće provest niti tempom niti načinom na koji su to zamislili.

Rejting Živog Zida će i dalje rasti dokle god govore da neće ni s HDZ – om, niti s SDP – om, a posebno dok Bero i ekipa u SDP – u konačno ne nauče da plagiranje tuđih ideja nije najsretnije rješenje za Hrvatsku, te dok se ne probudi 1.750.000 glasača bez kojih su promjene u Hrvatskoj nemoguće. Naime navedeni glasači, barem 50% njih, a pričamo o 875.000 građana RH, moraju izaći na izbore i glas dati opciji koja će razumjeti o čemu govorimo kada kažemo da promjene moraju nastupiti na zdravim osnovama odmah i sada, sagledavajući trenutak u kojem živimo i ne podilazeći niti jednoj drugoj politici osim onoj koja će se brinuti o egzistenciji građana RH, uvažavajući činjenicu da su neki prije potpisali neke vrlo obvezujuće dokumente za sve građane RH, kao da ih je i moguće promijeniti, ali pametnim pristupom.

Ne ulazeći u to je li potpisivanje istih bila kriva odluka ili ne, Hrvatskoj u nadolazećem razdoblju hitno treba glas razuma, oslobođen ega pojedinaca, a koji će se manifestirati kroz timski rad usmjeren prema boljitku svih građana RH i skidanju s trona ortačko – parazitske koalicije HDZ/HNS +SDP, jer ruku na srce sve je to ista politička kuhinja, kao i sve druge što ih gledate po medijima svih ovih godina. Je li to moguće? Je, ali građani RH moraju hitno progledati i probuditi se. Inače ćemo ostati u vječnom mraku ili nas čeka scenarij kasnih 80 tih. Oni koji su ga prošli vjerojatno razumiju o čemu pričam.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156604390315288″ bottom=”30″]

Komentiraj