HAMED BANGOURA: Recept za opravdanje svih vrsta nasilja i dugogodišnju mirnu vladavinu

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Proučavajući vladajuće i njihova upečatljiva i nažalost bahata i svaka druga jasna ponašanja, Hamed Bangoura, poduzetnik i naš poznati tv voditelj, koji je na čelu nove političke platforme “Alternativa 101”, pojasnio je kako u nas funkcionira recept za, kako kaže, “za opravdanje svih vrsta nasilja i dugogodišnju mirnu vladavinu”.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

Utjeraj strah u kosti građanima. Drži pravosuđe i medije pod kontrolom. Dogovori s bankama da ih ne diraš i pritom držiš građane u stalnom dužničkom ropstvu. Vrši mobing nad svima i stalno im ponavljaj da nema boljih i da će ih drugi kad dođu na vlast ostaviti bez posla.

Kad lažeš, gledaj direktno u kameru, a ako je laž ipak prevelika čak i za tvoj želudac pogledaj sa strane malo. Zatvaraj oči pred očitim. Pogoduj interesnim skupinama za svoj džep, ali nikako za dobrobit društva. Ponavljaj laži o svima koji mogu promijeniti stanje, a posebno onima kojima je zaista stalo do malog čovjeka. Ako tom dobrom čovjeku nemaš što prišiti, izmisli. Nebitnu stvar napuši do neslućenih razina i to sve ponavljaj uporno dok građani ne kažu, mora da je istina i ne krenu prenositi usmenom predajom laž.

Obavezno zaposli dobrog poslušnika koji nije stručan, već zna kako maltretirati ljude da sakrije svoje neznanje i sve ispod sebe baci u očaj. Ne zaboravi što veći broj građana držati podalje od izvora pravog znanja. Drži ih u stalnoj fazi razjedinjenosti ne birajući sredstva. Učini sve da oni koji nešto znaju podlegnu oportunizmu i zaborave dignuti glavu.

Ubaci par kostiju da se zabavljaju dok ti kradeš na drugoj strani. Uz još puno ovakvih dodataka nikako ne zaboravi u svakom mogućem trenutku i na svim razinama obavezno dodavati još poneki oblik straha i ne zaboravi da građane držiš na kratkoj uzici egzistencije dok i oni najotporniji ne pobjegnu.

Nakon što sve potopiš, prepusti se užitku u društvu novih vlasnika i zalijepi šamar ženi ili od muža napravi šonju vrijeđajući ga kako je nesposoban. Recept za opravdanje svih vrsta nasilja i dugogodišnju mirnu vladavinu.

PISALI SMO:

VIDEO: ALTERNATIVA 101 – Tako se zove nova politička platforma Hameda Bangoure – pročitajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156316315200288″ bottom=”30″]