HAMED BANGOURA: Plenkoviću, zar je teško razriješiti HDZ-ove ministre za očiti kriminal?

Naš poznati poduzetnik, nekada popularni tv voditelj, a sada i čelnik političke platforme Alternativa 101, progovorio je opet o svim mogućim aferama vlastodržaca, te pozvao premijera Plenkovića da razriješi one koji su ogrezli u kriminal.

Ovo je objava Bangoure na Facebooku, koju prenosimo u cijelosti:

“Stvarno ne znam što bi više napisao o ovim parazitima, jer druge riječi za njih nema. Kada pročitam i čujem izjave samo ovog ministra Kuščevića, o nekretninama i kokošima Hrvaticama, pa kad se sjetim svih afera parazita koji nam kroje živote, meni nije jasno tko normalan više daje glasove toj bandi što je na vlasti ili oko vlasti.

Odgovor može samo biti da su to neupućeni, isto tako nemoralni i oni koji imaju direktnu korist od ovog sustava.

U Norveškoj ministar da ostavku jer je nosio službeni mobitel na ljetovanje, a ovi naši nose ne jedan, već dva, voze se u službenim autima, ne starim, već novim.

Za svako sranje krivi su im lijevi, centralni ili desni aktivisti. Stjerajte se i vi i lijevi i desni i centralni kvazi ljudi, moralne nakaze koje uopće možete pogledati u oči svojih obitelji.

A i ti Plenkoviću. Zar je toliko teško razriješiti HDZ ove ministre za očiti kriminal? Sada se sve više pitam čime tebe drži u šaci ta nakupina parazita. Fuj, fuj, fuj…

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10157546892460288″ bottom=”30”]