HAMED BANGOURA: Pernara su iznijeli više puta iz Sabora nego neke pijane iz kavana

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Trenutno stanje na političkoj sceni i ono u džepovima građana na slikovit način bilježi Hamed Bangoura, naš poznati tv voditelj, gospodarstvenik i čelnik političke platforme “Alternativa 101”.

Na Facebooku Bangoura piše:

Hrana je u prosjeku skuplja za 15%, ide skuplja struja, voda, plin, parking, a ni gorivo ne posustaje. Mamić vodi mise po BiH, a suđenja Sanaderu i HDZ-u za FIMI i ine medije kao da ne postoji.

Premijer se naslikava s 21 županom i podupire 556 malih lokalnih šerifa šaljući jasne signale da mu ne pada napamet smanjiti broj općina, gradova, županija.

Za to vrijeme SDP se raspada po šavovima, Pernara su iznijeli više puta iz Sabora nego neke pijane iz kavana.

Pljačka Agrokora ni iz bliza nije gotova i sve će to platiti građani RH da ne bude zabune. Svi ovi klaunovi, veliki domoljubi, pobrojani i nepobrojeni, kao i sve njihove genijalne odluke u kojima nema ni jedne reforme, jer to je fantomska riječ u Hrvata, dočekat će nas i kad budemo svjetski prvaci.

Veselimo se tome, samo da ne zaboravimo da mi imamo svjetske prvake u lopovluku i to već 27 godinu za redom. I ne brinite, svi oni imaju ime i prezime, baš kao što svaki kriminal ima svoje ime i prezime.

Važno je samo da kad prođe vrijeme slavlja konačno shvatimo tko je zapravo kriv za krkanluk, ortakluk i rodijački sustav nesposobnih i podobnih.

PS: Molim samo da ne komentiramo u stilu:” A lako je FB revoluciju dizati, piskarati po Faceu i slično. Nije lako ni to, jer treba građanske hrabrosti za neke stvari izgovarati, a i svatko se može uključiti i mijenjati stvari, mijenjajući prvo sebe.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156753009920288″ bottom=”30″]