HAMED BANGOURA: Izvozimo građane – Sabor RH mogao bi uskoro biti u Irskoj, Njemačkoj

Foto: Screenshot/N1
Foto: Screenshot/N1

Hamed Bangoura, naš poznati tv voditelj i poduzetnik, čelnik političke platforme Alternativa 101, osvrnuo se na kuknjavu nekih među iseljenicima, koji misle da je premalo njihovih predstavnika u Saboru RH.

Na Facebooku je Bangoura napisao:

Na nekom od domoljubnih portala, što god to značilo, pročitao sam da su iseljenici u Argentini pitali predsjednicu kako to da u Saboru RH sjede samo tri zastupnika dijaspore.

Osim što su i ta tri previše i neki od njih lupetaju totalne gluposti, kad malo bolje razmislim u pravu su kad je to pitaju, ali ne trebaju se brinuti.

Kako je ova naša bagra krenula, uskoro bi Sabor RH mogao biti u Irskoj ili Njemačkoj s obzirom na sjajnu ekonomsku politiku koja je usmjerena izvozu hrvatskih građana zbog uvoza par sto eura po izvezenoj glavi. Ipak se nadam da će se uskoro skupiti na jedno mjesto ekipa kojoj je ostalo zrno soli u glavi i više od jednog zuba pa će urediti ovu zemlju ne bi li se ipak doma vratili oni koji su upravo zbog bajnih rasprava u Saboru i otišli iz Hrvatske. Za početak će se pozabaviti promjenom izbornog sustava.

Komentiraj