HAMED BANGOURA: Član HDZ-a Irske dobije pršut i zastavu da ne zaboravi odakle je pobjegao

Foto: Screenshot/N1
Foto: Screenshot/N1

Naš poznati tv voditelj i čelnik političke platforme Alternativa 101 pita vladajuće, koji se hvale rezultatima, pa i u zapošljavanju, gdje je nestalo 400 tisuća ljudi koliko ih je više radilo 1991. godine?

Bangoura daje i odgovor: Pobjegli glavom bez obzira od mita, korupcije, laži, lopovluka i ortačkog krkanluka.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

Europa laže kad zine. Kažu da Hrvatska ne ulaže dovoljno u borbu protiv korupcije. Ma to je nemoguće. Evo čak se i naš ministar hvali uvođenjem leta i povratne karte za Dublin za samo 189 eura.

Ovo povratne jest malo smiješno, ali vidi se da brinu za svoje građane koji ne žele gledati niti sudjelovati u korupciji da što prije i lakše odu. Ako si član HDZ Irske dobiješ i člansku iskaznicu, pršut i zastavu da ne zaboraviš odakle si pobjegao, dok izdajice i pljačkaši hrvatskih građana bili oni plavi ili crveni, mirno uživaju u svom ratnom pljenu.

Da stvar bude gora hvale se podacima o nezaposlenima, ali ko zmija noge kriju podatak da je 1991. cca 1.8 mil građana RH radilo, dok je danas ta brojka oko 1.4 mil. Ako se pitate di je nestalo 400.000 njih odgovor je jednostavan.

Pobjegli glavom bez obzira od mita, korupcije, laži, lopovluka i ortačkog krkanluka. Za to vrijeme suđene stranke i osobe za korupciju mirno ispijaju kavice na trgovima i nastavljaju ulaganje u svoje kadrove. Stvarno to vijeće Europe pretjeruje kad kaže da Hrvatska ne ulaže u borbu protiv mita i korupcije.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/hamed.bangoura/posts/10156613574690288″ bottom=”30″]