HAK UPOZORAVA: Pojačan promet, poslijepodne se očekuju zastoji prema moru

Udarni je turistički vikend, promet je pojačan diljem Hrvatske, dok se poslijepodne očekuju zastoji i vožnja u kolonoma, poručuju iz HAK-a.

Pojačan je promet na važnijim cestama, a kraći zastoji i vožnja u koloni mogući su na gradskim cestama i obilaznicama, na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, osobito na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II u smjeru juga, autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Jadranskoj magistrali (DC8), Krku i Krčkom mostu u oba smjera, na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na dionicama gdje su u tijeku radovi.

AUTOCESTA A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE

povećana je gustoća prometa između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u smjeru mora.

AUTOCESTA A3 BREGANA-LIPOVAC

kolona vozila pred naplatom Lipovac u smjeru istoka je oko 2 km; kolona vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo u smjeru istoka je oko 1 km.

KRČKI MOST (DC102) povećana je gustoća u oba smjera.

Iz HAK-a napominju da će danas vremenski uvjeti biti povoljni za vožnju. Pojačan promet promet očekuje se na gradskim cestama i obilaznicama, a tijekom poslijepodnevnih sati povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, osobito na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II u smjeru juga, autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Jadranskoj magistrali (DC8), Krku i Krčkom mostu u oba smjera, na Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te na dionicama gdje su u tijeku radovi, poručuju iz HAK-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!