HAJDUKOVE TURBULENCIJE: Smijenjen trener Hari Vukas, novi je Boro Primorac

Hari Vukas više nije trener Hajduka. U ponedjeljak je smijenjen savjetnik Mario Santić, sportski direktor Ivan Kepčija danas je sporazumno raskinuo ugovor, a posljednji u nizu je glavni trener Hari Vukas.

Novi trener bit će voditelj Akademije Hajduka Boro Primorac. Prvu utakmicu na klupi Bijelih novi strateg imat će u subotu u kada na Poljudu gostuje Osijek.

“Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakvi smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada”, rekao je Vukas za službenu stranicu Hajduka.

Priopćenje Hajduka prenosimo u cijelosti:

“Hari Vukas više nije trener prve momčadi Hajduka te zajedno s pomoćnikom Juricom Vučkom odlazi iz Kluba. Trener Vukas preuzeo je ulogu glavnog trenera prve momčadi nakon odlaska Igora Tudora, 21. kolovoza 2020. godine. U tom periodu vodio je ukupno 10 službenih utakmica, ostvario je četiri pobjede, pet poraza i jedan neriješen rezultat.

– Svom Hajduku želim sve najbolje, a novom treneru puno uspjeha. Nažalost, rezultati nisu bili onakvi kakvi smo svi zajedno očekivali, nadam se i vjerujem da će se Hajduk u narednom periodu podići i doći tamo gdje pripada. Hariju želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj trenerskoj karijeri.”

Odgovori