HAJDUK PAO U KOPRIVNICI: Slaven Belupo pobijedio 3:2

Slaven Belupo je u Koprivnici ugostio Hajduk u utakmici 14. kola HNL-a, ali nije baš bio gostoljubiv.

Šok za Hajduk u 2. minuti i vodstvo Slavena 1:0. Čović je ispucao loptu, jedan od veznjaka Slavena je ispucanu loptu glavom preko obrane Hajduka do Zapate, koji daje do Marina Laušića a on zabija za vodstvo.

U trenucima kada je Hajduk nešto pokušavao ne bi li izjednačio, u 34. minuti je 2:0. Laušić je ušao u kazneni prostor, poslao povratnu loptu na pet metara od gola, nalijeće Ivan Krstanović i zabija svoj 112. gol u HNL-u.

U drugom poluvremenu Hajduk silovito napada i to mu se isplatilo u 66. minuti kada je Katić glavom spustio loptu do Livaje a on se majstorski ogradio od Zirduma i zabio pokraj Čovića za 2:1.

U 75. Hajduk na korak do izjednačenja. Livaja je pucao nakon dobrog prodora, Čović odbio, naletio Biuk, ali nije uspio.

Hajduk daje sve u napad. Ali, opasne su kontre Slavena. I onda iz jedne takve 3:1 za Slaven. Zabio je Mlinarić, kojem je sjajnu povratnu loptu dao Bosec.

Ali nije kraj, ide Hajduk i Biuk zabija u 86. za 3:2. Počinje drama. Hajduk pokušava izjednačiti. Ali, Slaven zatvara vrata prema golu. Igra se šest minuta sudačke nadoknade. Diamantakos zabija, ali ruši Soldu i Jović sudi prekršaj u napadu.