HAJDUK BOLJI OD VARAŽDINA: Dobra igra na Poljudu i 3:1

Hajduk je u 15. kolu SuperSport HNL-a na Poljudu igrao s Varaždinom.

Hajduk je na početku više bio u posjedu lopte, ali je u 10. minuti pravu sjajnu priliku imao Varaždin. Vukčević je ubacio s desne strane, Šego najviše skočio i s pet metara pucao ravno u Lučića. Mogao je i zabiti. Inače, ponikao je u Hajduku.

U 21. nakon greške obrane Varaždina u prilici je Hajduk. Zelenika se nije dobro sporazumio s obrambenim igračem, lopta je pala na nogu Benrahouu, ali  Zelenika je uspio obraniti.

U 35. Hajduk vodi. Strijelac je Rokas Pukštas. Benrahou je stigao tešku loptu na korner liniji i ubacio pred gol, a Pukštas je prevario Zeleniku i zabio gotovo petom. U 39, je 2:0 za Hajduk. Strijelac je Zvonimir Šarlija. Pukštas je pucao nakon kornera, Zelenika je uspio  odbiti ali do Šarlije, koji u gužvi gura loptu u gol.

U 67. je 3_0 za Hajduk. Strijelac je Filip Krovinović. Livaja je pronašao Sahitija, a on je odigrao povratnu za Krovinovića, koji je matirao nemoćnog Zeleniku.

U 83. zabija Varaždin za 3:1. Autogol Filipa Uremovića. Marko Vukčević je ubacio, a Uremović prevario vlastitog vratara.

Sastavi
Hajduk: Lučić – Sigur, Uremović, Šarlija, Diallo – Pukštas, Žaper, Krovinović – Benrahou, Livaja, Sahiti

Varaždin: Zelenika – Vukčević, Jelenić, Pellumbi, Bručić –