HAJDAŠ DONČIĆ O MOSTU: Nama je muka od tih jamstava, jer podsjećaju na ona Ive Sanadera

siniša hajdaš dončić

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić gostovao je na N1 televiziji i među ostalim odgovorio i na pitanje je li sve ovo što se u posljednje vrijeme događalo s govorom Zorana MIlanovića planski osmišljeno kako bi Narodna koalicija uzela nešto desnih birača.

“Ne. On je kao čovjek, kao državnik, primio dio udruga branitelja, koje su jedan otvoreni muški razgovor zlorabile puštanjem snimke. To je njegov uobičajen način razgovora, ne vidim zašto bi se netko našao uvrijeđenim. Svatko ima pravo na svoj stil i izričaj”, odgovorio je Hajdaš Dončić, piše N1.

Na pitanje što očekuje od najave Mosta da će u četvrtak predstaviti jasnu listu zahtjeva za suradnju s HDZ-om i SDP-om – jamstvo za suradnju, Hajdaš Dončić je odgovorio:

“Ja se nadam da neće biti jamstva i jamstvena kartica kakve je imao Sanader prije desetak godina. Sad već postaje deplasirano spominjati jamstva. Neka se bore za svoje mandate, neka vide u čemu su najbolji i neka preuzmu odgovornost za određene resore u Hrvatskoj, ako dobiju vlast. Nama je muka od tih jamstava, jer podsjećaju na ona Ive Sanadera”.