HAC UPOZORAVA: Prije puta provjerite stanje na cestama, posebno na Krčkom mostu

Iako se za vikend zbog najave lošeg vremena ne očekuju veće kolone na autocestama, podsjetnik svim korisnicima da provjere stanje prije puta, posebice ako idu Krčkim mostom, obzirom da alternativnog pravca nema, obavijestili su iz Hrvatskih autocesta.

Nakon ljetne sezone počeli su intenzivni radovi na sanaciji pojedinih dionica autocesta. Podsjećamo korisnike na započete radove na Krčkom mostu, zbog kojih se tijekom većeg priliva vozila stvaraju kolone. Radovi na mostu odvijaju se cijelo vrijeme svih sedam (7) dana u tjednu.

Prekidi su uvjetovani jedino lošim vremenom. Promet se vodi naizmjenično jednim trakom preko velikog luka, a semafori se nalaze iza bivših naplatnih kućica i na otoku Sveti Marko. Zbog najavljenog lošeg vremena tijekom vikenda ne očekuje se veći priliv vozila a samim time ni zastoji u zoni radova.

Molimo korisnike da prate sve informacije o prometu koje kontinuirano komuniciramo i redovito su objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima i na web stranici Autoceste Rijeka-Zagreb d.d. (ARZ) i Hrvatskih autocesta d.o.o. (HAC). Također sve dodatne informacije mogu se dobiti na besplatnom info telefonu 0800 0111 i 0800 0422, navodi se u priopćenju HAC-a.

Komentiraj