GRMOJA PROTIV REGISTRA IZDAJNIKA: Most ne podržava nikakav registar – nećemo lov na vještice

nikola grmoja

„Most apsolutno neće podržava nikakav registar izdajnika i pitanje je tko bi se sve mogao naći na tom popisu. Imamo puno više gospodarskih problema“, kaže Nikola Grmoja, glasnogovornik Mosta.

Nikola Grmoja je tako ponovio ono što je rekao i njegov šef u Mostu, a sada i potpredsjednik Vlade Božo Petrov, a to je da Most ne podržava ideju o nekakvom registru izdajnika.“

„Objavu registra izdajnika apsolutno ne podržavamo i pitanje je tko bi se sve mogao naći na tom popisu. Ne želimo lov na vještice, to nam nije potrebno jer Hrvatska ima puno više gospodarskih problema kojima se treba baviti“, rekao je Grmoja za Slobodnu Dalmaciju.

Napomenuo je i kako su i HDZ i SDP u nekoj kampanji za unutarstranačke izbore, pa to valjda proizilazi iz toga.

„Retorika je jako žestoka i mi je ne podržavamo jer se moramo baviti ozbiljnijim stvarima“, reako je Grmoja i osvrnuo se i na izjave o antifašizmu novog ministra kulture:

„Isto tako, tvrdnja ministra kulture Zlatka Hasanbegovića da antifašizam nije temelj hrvatskog Ustava neprihvatljiva je za Most… Mislim da bi ministar kulture trebao sam pojasniti što je mislio pod takvom izjavom.“ (p. m.)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!