GRMOJA OPTUŽUJE ŠKORU: On stoji iza anketne kuće koja kleveće Troskota

Mostovac Nikola Grmoja iznio je obtužbe na račun kandidata Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba Miroslava Škore.

Izvor: Media servis

Grmoja je, braneći Mostovog kandidata Zvonimira Trokota, rekao da ima saznanja da iza anketne kuće Akter Public stoji Škoro te da ta kuća naziva građane i kleveće Troskota.

”Svim građanima koji će izaći na lokalne izbore poručujem da ne vjeruju anketama jer ako anketna kuća dok provodi navodno istraživanje blati konkurenciju, to pokazuje na koji način funkcioniraju ankete i rejting agencije u Republici Hrvatskoj. Ovo je neviđen skandal i netko će zbog ovog morati odgovarati.”

Mostovci su posljednje dane prije izborne šutnje iskoristili da ukažu na još neke, kako su ih nazvali, izborne trakavice.

Održali su konferenciju za medije ispred Klinike za tumore KBC-a Sestre milosrdnice, gdje je Troskot ukazao na probleme u zdravtsvu te poručio da zbog unutarstranačkog prepucavanja ispaštaju pacijenti.

”Želimo naglasiti da je ova trakavica koja se uvijek zapravo događa pred neke izbore je nešto što šalje jednu krivu poruku našem društvu jer ljudi gube povjerenje prema sustavu iz kojeg odlaze liječnici. Danas je čak i opoziv ministru Berošu iz razloga što smatramo da ne radi dovoljno dobro svoj posao.”