GRMOJA O SURADNJI: HDZ i SDP bi trčali i goli do Trga bana Jelačića da smo im to rekli

nikola grmoja

“Očito je da bez Mosta ponovno neće biti Vlade, a ova naša jamstva su stvari koje su SDP i HDZ potpisali nakon prošlih izbora. Da smo rekli da se skinu goli i trče do Trga bana Jelačića valjda bi i to učinili”, rekao je Nikola Grmoja gostujući na N1 televiziji.

“Sada se prave mutavi, govore da ne bi komentirali, da čekaju rezultate izbora. Ovo nije ništa novo, ovo su mali koraci i jamstva koja će pokazati da ovaj puta političari i stranke misle ozbiljno. Nama, a mislimo i građanima, je dosta praznih obećanja, riječi i planova koji se nikada ne ostvare.”

Na pitanje što će se dogoditi ako i jedni i drugi naglo pristanu?

“Ja bih volio da oni to kažu biračima prije izbora. I ako Most bude u poziciji da odlučuje, mi smo spremni to prihvatiti. Neka to sad kažu. Što im je problematično kod toga da revizija uđe u HNB, da HNB ne bude država u državi? Želimo urediti stvari kao i druge države u EU, proglasiti isključivi gospodarski pojas. Što kažu na to? Da ovrhe vrši javna televizija, a ne odvjetnički ured. Ili se boje Hanžekovića i njegovog carstva? Nas redovito napadaju raznorazna njegova izdanja. Možda zato oni šute. Svi znamo da je HNS-u proračun Dubrovnika zlatna koka, kao i javna poduzeća. Vjerojatno ih to svrbi”, rekao je Grmoja za N1.