GRDOVIĆ PUČKOJ PRAVOBRANITELJICI: “Lora, što si se uvatila Tompsona, radiš nered u RH…”

Podijelite članak

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović vrlo jasno i otvoreno progovara o problemima iz svog resora, a njezina izvješća otkrivaju i sve veću razinu opstrukcije njenog rada od strane državnih institucija.

Tako je u svom izvješću, ali i u pismu premijeru Plenkoviću pravobraniteljica navela kako “unatoč vrlo jasnoj praksi Visokog prekršajnog suda nadležne policijske postaje i uprave vrlo neujednačeno, ili uopće ne pokreću prekršajne postupke protiv počinitelja koji koriste simbole, znakove i pokliče proizašle iz NDH, a što je posebno vidljivo u dvije situacije.

Jedna se, kaže, odnosi na korištenje pokliča “Za dom spremni” na koncertima Marka Perkovića Thompsona, ili u njegovoj komunikaciji putem društvenih mreža. “Naime, on je u najmanje četiri navrata – na koncertima i na svojoj službenoj Facebook stranici, od 2017. do 2019. uzvikivao, odnosno objavio navedeni poklič, a reakcija nadležnih policijskih postaja bila je u suprotnosti s praksom Visokog prekršajnog i Ustavnog suda, odnosno s Ustavom Republike Hrvatske”, istaknula je među ostalim Lora Vidović.

No, to se očito nekima nije svidjelo, a među njima niti našem pjevaču Mladenu Grdoviću, koji se oglasio na Facebooku.

Objavu prenosimo bez ispravaka, onako kako je napisana:

“Lora što si se uvatila Tompsona jednog običnog čovika sa Familijom .Radiiš nered u Hr. Pùsti da radè svoj posa Kolinda ,po mojojoj procjeni si ljubomorna ,a dalje ģadite Premijera Pleenkovica, nemogu oni rješit u jedan dan oni koji su usrali . Zato dobro se zamisli što bi ti u ovoj poziciji NAPRAVILA s pošttovanjem Grdovic Mladen”.

grdović, faksimil

Komentiraj