GRČKI MEDIJI: Uhićen grčki navijač AEK-a, ispituju ga u svezi ubojstva Katsourisa

Uhićen je grčki navijač AEK-a objavili su grčki mediji, a ispituje se njegova umiješanost u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u kolovozu.

Kako navodi grčki portal Zougla.gr jedan dužnosnik iz Ministarstvu javnog reda potvrdio da je uhićen navijač AEK-a i da ga se ispituje zbog umiješanosti u ubojstvo Michalisa Katsourisa (29) u kolovozu.

Objavljeno je da je identificiran DNK vlasnika noža koji je pronađen na mjestu ubojstva Katsourisa, a radi se o DNK-u osobe koja je policiji poznata i iz ranijih slučajeva te ima dovoljno dokaza da mu se odredi istražni zatvor.

Inicijali navijača su A. D. i ranije je optužen i za navijačke incidente u gradu Volosu. Na snimkama nadzornih kamera se vidi da trči pored Katsourisa i sudara se s njim dok ga jure huligani zagrebačkog Dinama i Panathinaikosa. Nakon toga je ozlijeđen i hospitaliziran sa slomljenim rukama i nogama, a također je dao iskaz kao svjedok.

Izvori iz policije su otkrili da je bio naoružan nožem koji je pronađen s tragovima krvi za koje se kasnije pokazalo da pripadaju ubijenom navijaču. Nož također sadrži i jedan neidentificirani DNK uzorak te se istražuje radi li se o tragovima uhićenog navijača.

Podsjetimo, Katsouris je 7. kolovoza ubijen u neredima uoči kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka između Dinama i AEK-a, nakon čega su u Grčkoj uhićena 102 navijača Dinama koji u zatvorima čekaju završetak istrage, prenosi Dnevnik.hr.

Nakon što je vijest objavilo više grčkih medija, oglasio se i njegov odvjetnik. Tvrdi da privođenje nema nikakve veze s ubojstvom navijača AEK-a.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!