GRADONAČELNIK TOMAŠEVIĆ: Nema interesa za organizirano gledanje utakmica

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na pitanje hoće li biti u gradu organizirano skupno gledanje utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u u Katru odgovara da se radi o neobičnom terminu i da su do sada uvijek na privatnu inicijativu održana gledanja utakmicu.

Izvor: Media servis

”Ove godine nismo dobili ni jedan prijedlog od privatnih organizatora, koji onda naravno financiranju ekrane i od prodaje pića na neki način pokriju troškove i zarade nešto. Znači nijedna nije bila inicijativa. Za svaki slučaj smo čak i raspisali jedan poziv na Bundeku gdje se može organizirati lakše prodaja pića, s obzirom na pravila koja vrijede za vrijeme Adventa, međutim nije se ni na taj poziv javila ni jedna privatna firma”.

Dodao je da će ipak biti organiziranog gledanja na njihovu inicijativu jer su razgovarali s nekim organizatorima na Adventu, pa će neki od njih postaviti ekrane na nekoliko lokacija, primjerice na Europskom trgu. Na pitanje hoće li on sutra uzeti pauzu za gledanje Vatrenih protiv Maroka, odgovorio je:

”Pa sigurno neću biti u školi tako da za mene ne vrijede ni preporuke ni pravila. Ako uspijem naći vremena naravno da hoću. Probat ću naći vremena, ali Grad je veliki sustav i moraju se rješavati problemi kako dolaze”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!