GRADONAČELNIK OBJAVIO: Gradit će se novi stadion u partnerstvu Grada i Dinama

Predstavnici Grada Zagreba i predstavnici nogometnog kluba Dinama održali su sastanak, kako je to i obećao gradonačelnik Milan Bandić, a na sastanku je dogovoreno da se na mjestu postojećeg stadiona Maksimir izgradi novi stadion, i to u partnerskom odnosu Grada i Dinama.

O tome se gradonačelnik Milan Bandić oglasio i na Facebooku:

[Sastanak s predstavnicima GNK Dinamo] 💙
Sastao sam se danas u Gradskoj upravi sa predstavnicima GNK Dinamo, predvođenima predsjednikom Mirkom Barišićem i predsjednicom Uprave Vlatkom Peras, a razgovarali smo o planovima izgradnje nogometnog stadiona Maksimir.

Zaključeno je da se taj prostor sagledava kao kompleksna cjelina kroz urbanistički natječaj koji će riješiti pitanje nogometnog stadiona s pomoćnim terenima i atletskog stadiona te odgovarajuće infrastrukture.

Dogovoreno je da će Dinamo na svojoj Skupštini donijeti konačnu odluku sa jasnim smjernicama definiranim standardima FIFE i UEFE za izgradnju novog stadiona na mjestu današnjeg.

Definirano je također da bi se projekt novog stadiona gradio u partnerskom odnosu Grada i GNK Dinamo.
Nakon odluke Skupštine Dinama može se krenuti u daljnje korake vezano za realizaciju ovoga povijesnog projekta iznimno važnoga za Dinamo – ikonu zagrebačkog sporta, važnog za grad Zagreb, njegovu sportsku memoriju, za sve Zagrepčane i ljubitelje sporta.
#dinamo #zagreb ⚽️

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/milanbandicgradonacelnikzagreba/posts/2438140656429220″ bottom=”30″]