GOTOVAC O OTKAZIMA U HOLDINGU: Odlučit će sudovi, ali ja to ne bih radio na takav način

Uoči današnjeg zasjedanja zagrebačke Gradske skupštine, šef gradskog SDP-a Viktor Gotovac komentirao je otkaze u Holdingu.

Izvor: Media servis

“Iz onoga što sam vidio, postupak nije napravljen na odgovarajući način”, kaže Gotovac o otkazima u Zagrebačkom holdingu.

“Nisam sudac. Odlučit će sudovi, ali ja to nikad ne bih radio na takav način. Mi u SDP-u to nismo radili niti to radimo. Mi nemamo nadležnost nad gradom niti nad Holdingom. U tom pogledu ne ulazim u ono što su učinili menadžeri.”

Na pitanje hoće li SDP raskinuti koaliciju ako se utvrdi da je odluka o otkazima protuzakonita, Gotovac odlučno odgovara:

“Ne. Nećemo raskinuti partnerstvo. Naše partnerstvo je u formiranju skupštinske većine. Mi radimo na promjenama. Ne radi se o raskidu. Radi se o konstrukciji. Radi se o tome da moramo u perspektivi paziti da se neke stvari ne događaju na način troškove čega će kasnije snositi građani Grada Zagreba.”

Gotovac je rekao da je o svemu razgovarao s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem dodajući da je odluka u konačnici na samom gradonačelniku.