GORJELI AUTOMOBILI: U Zagrebu na tri lokacije noćas požar na sedam automobila

Noćas je u Zagrebu na 3 lokacije gorjelo 7 automobila, objavila je policija.

Svi požari izbili su između tri i četiri sata, u Ulici Kajfešov brijeg, u Gradišćanskoj i u Veslačkoj.

Ozlijeđenih nema, a više će se znati nakon očevida.

Pu zagrebačka o svemu je priopćila:

“Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila.

Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja, te će se tijekom dana provesti očevid i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do požara.

Temeljem dojave oko 8 sati, policijski službnenici provode očevid i u I. Loparskoj ulici, gdje je na zasad neutvrđen način tijekom noći ili jutra, izbio požar na teretnom automobilu”.

“Tijekom noći Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u periodu između 3 i 4 sata ujutro zaprimila je dojave o požarima automobila na tri različite lokacije. Na lokacijama Kajfešov brijeg 8 ugašen je požar kombi vozila u kojemu je vatra zahvatila i dva automobila u blizini.

U Gradišćanskoj 26 gorio je osobni automobil, a na adresi Veslačka 28 gorjela su tri automobila i zatražena je pomoć cisterne za vodu. Sva tri požara ugašena su brzom intervencijom Vatrogasne postaje Centar. U gašenju su sudjelovala 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca. Uzroci požara biti će poznati nakon očevida koji provodi Policijska uprava zagrebačka”, javili su iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Komentiraj