GORIO DRUGI AUTO TOMISLAVA IVKOVIĆA: Kao da sam šef “Cosa Nostre”, nemam pojma što se zbiva – kaže

tomislav ivkovic

U srijedu navečer oko oko 20 sati u zagrebačkom Maksimiru gorjela su tri automobila  – jedan od njih u vlasništvu Tomislava Ivkovića, nogometnog trenera.

Ova je vijest još više uznemirila javnost jer je prije petnaestak dana već bio zapaljen jedan automobil Tomislava Ivkovića.

“Da, došlo je do paleži automobila. Zapaljen je automobil moje bivše supruge Tihane. Sve se dogodilo u garaži, a požar se tako razbuktao da je planula terasa iznad u mom stanu, stradala je fasada, izgorjela klima, izgledalo je kao u Libanonu…Netko je zapaljivom tekućinom polio automobil, njegov zadnji dio. Međutim, to je strašno, mogli su izgorjeti svi u zgradi, požar se strašno brzo širio. Sva sreća da su vatrogasci stigli odmah. Da su došli pet minuta kasnije, cijela bi zgrada izgorjela, bilo bi mrtvih. U zgradi ima pet stanova, prestrašno…”, rekao je popularni nogometaš i trener tada.

Stanari su bili i ovaj put jako uznemireni i okupili su se oko svojih vozila koja su parkirana u dvorištu iza zgrade.

Ivković je rekao kako su on i bivša supruga Tihana Zrnić došli kući oko 19,30 sati i svega nekoliko trenutaka kasnije primijetili požar. Pozvali su odmah vatrogasce.

“Sad je planuo drugi auto, znači teško mi je vjerovati da u tri tjedna netko može nešto tako napraviti. Pa nemam pojma, više nisam normalan. Jedino što me brine to su moja djeca ništa drugo”, rekao je Ivković za RTL i dodao da se osjeća kao da je šef “Cosa Nostre”.