GORICA NOKAUTIRALA HAJDUKA: U sudačkoj nadoknadi Jurić za 2:1

Gorica je bila domaćin Hajduku u utakmici 8. kola SuperSport HNL-a pred punim tribinama velikogoričkog prvoligaša. 

Sve do 14, minute inicijativa Gorice ali bez većih uzbuđenja, a onda velika pogreška u obrani domaćina. Jednu loptu vraženu Baniću uspio je presjreči Sahiti, ali se pritom sapleu, slabo pucao, a Krizmaniću je izbio iz gola.

Gorica i dalje igra otvoreno, ima posjed  55 prema 45, ali nema nekih prilika. Minuta je 30. Hajduk polako preuzima inicijativu, ali također bez prilika. I u 40. Brajković je raspalio po golu, ali od bloka ide u korner.

U 44. odličan udarac nisko po zemlji Štiglesa s 25 metara malo pokraj gola. Lijepa prilika za Goricu.

U nastavku napada Gorica i u 49. Soldo sjajno puca glavom tik iznad gola. U 56. puca dobro Majstorović ali pokraj gola.

I u trenucima premoći Gorice u 62. iz prekida vodi Hajduk. Benrahou je ubacio iz slobodnjaka, a lopta se odbila od Maloče, pogodila Šarliju i odbila se u mrežu.

U 69. Šarlija spašava Hajduk. Sjajno je i snađno pucao Pršir, ali je Šarlija izbacio sa same gol crte.

Šarlija spašava Hajduk na drugoj strani. Nakon odbijanca snažno je pucao Pršir, a Šarlija blikirao udarac na samoj gol-liniji.

U 85. Gorica ipak zasluženo dolazi do gola. Munksgaard je ubacio na drugu stativu, Krizmanić glavom vratio, a Štiglec iz voleja sjajno pogodio za 1:1.

Gorica je osjetila da može i do pobjede i dok se Hajduk gurao da izjednači iz jedne kontre velika gužva pred golom Hajduka i u sudačkoj nadoknadi Jurić pogađa za 2:1.