PERNAR O ULASKU CRNE GORE U NATO: Evo što je rekao o Đukanoviću i replicirao Tuđmanu

Ivan Pernar (Foto: Facebook)
Ivan Pernar (Foto: Facebook)

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar bio je veoma glasan kada se rapravljalo u ulasku Crne Gore u NATO.

“Nakon agresije na Hrvatsku, Milo Đukanović nastavlja svoj krvavi pir, ovaj put u okviru NATO pakta. Zato se protivim ulasku Crne Gore u NATO”, napisao je Pernar na Facebooku.

“NATO prvo dovodi teroriste na vlast, a onda ih pod izlikom da su prijetnja za sigurnost ruši s vlasti u vojnoj intervenciji. To nije savez za mir, nego savez za rat”, dodao je.

Replicirao je i Miroslavu Tuđmanu koji je podržao ulazak Crne Gore u NATO, potom Vesni Pusić i Miri Kovaču.

“Vesna Pusić govori o tome da Crna Gora želi u NATO, međutim Milo Đukanović je taj koji želi u NATO. Većina građana Crne Gore, njih čak 84% po svim anketama javnog mnijenja želi da se o pitanju ulaska u NATO odlučuje na referendumu, a 57% njih koji bi izašli na taj referendum je protiv ulaska u NATO. Iz tog razloga Milo Đukanović želi izbjeći referendum i pod svaku cijenu uvući Crnu Goru u NATO, protivno volji vlastitog naroda”, napisao je Pernar.

“Gospodin Miro Kovač zastupa tezu da Crna Gora pod svaku cijenu mora ući u NATO pakt.
Usprkos tome što je imao prilike vidjeti kakva je povijest i Crne Gore (agresija na jug Hrvatske) i kakva je uloga NATO pakta u agresijama na zemlje širom svijeta”, osvrće se Pernar na izlaganje bivšeg ministra Kovača.

 

Komentiraj