GORDAN MARAS: Bandić trguje novcem građana Zagreba i pridobiva zastupnike u Saboru

 maras, bandić

“Na djelu je politička trgovina koja je politička korupcija, gdje se novcem građana Grada Zagreba trguje i pridobivaju zastupnici u Saboru, Gradskoj skupštini i Vijeću gradske četvrti”, rekao je saborski zastupnik i čelnik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras na pressici.

Potom je spomenuo kako je zadnja akvizicija gradonačelnika gospođa Marija Puh, te rekoa: “Gle čuda, prije nekog vremena njezin brat je očito zaposlen u ZET-u na neodređeno vrijeme, a znamo da u Hrvatskoj ugovore poslodavci uglavnom daju na određeno vrijeme, ali brat gospođe Puh je dobio ugovor na neodređeno vrijeme i zaposlen je bez javnog natječaja. To koincidira s prelaskom gospođe Puh u klub Milana Bandića u Saboru. Moramo takvoj politici reći dosta”.

Spomenuoi je i tri autobusa ZET-a koja je gradonačelnik Milan Bandić – Drnišu, Benkovcu i Korčuli.

“Vidi se da je riječ o gradovima čiji građani dobro surađuju s Bandićem. Svima u Republici Hrvatskoj je jasno što se ovdje događa. To je nedopustivo, to je politička korupcija i novac građana Grada Zagreba se ne može koristiti za političku trgovinu, što naš gradonačelnik evidentno radi i ne može ZET koji mi subvencioniramo, koji ne posluje rentabilno i ima problema s poslovanjem, donirati dalje kako bi gradonačelnik stjecao političke poene ili kako bi povećavao svoj saborski klub. Nevjerojatno je da nitko ne reagira. HDZ očito ima korist od ovih gradonačelnikovih transfera i njega koristi kao fiksera, onog koji će im podebljati većinu u Saboru”, rekao je Gordan Maras.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/gosdpzagreb/videos/338076906753607/?” bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!