GORAN TOMIĆ: Rapid je favorit – za pobjedu moramo odigrati utakmicu života

Pred nogometašima Lokomotive najveća je utakmica u klupskoj povijesti. Lokosi sutra u 2. pretkolu Lige prvaka u Kranjčevićevoj od 19 sati dočekuju Rapid iz Beča.

Strateg hrvatskog viceprvaka Goran Tomić ulogu favorita prepustio je gostima:

“Rekao bih da je to najvažnija utakmica u klupskoj povijesti. Nažalost, zbog svih znanih razloga koji su se dogodile u ovom kratkom vremenu, nakon što smo ostali bez nekoliko igrača koji su napravili velike izlazne transfere, uz situaciju s koronavirusom, možemo konstatirati da nismo favoriti u ovoj utakmici. Međutim, ova momčad će dati sve i ostavit će zadnji atom snage kako bi uspjeli proći ovu utakmicu”, rekao je Tomić.

Svjestan je Tomić kvalitete protivnika: ”Rapid koristi različite sustave u igri. Igraju u zadnjoj liniji i s trojicom i s četvoricom igrača. Sve su to mladi, hitri, brzi i selektirani igrači. Prošle su godine ostvarili fantastičan rezultat, završili su drugi u austrijskoj ligi. Imaju ubojiti napadački potencijal, četvoricu igrača u napadu koji rade razliku. Trebat ćemo odigrati utakmicu života da bi ih pobijedili”, istaknuo je Tomić.

Komentiraj