GODINE IDU A NIŠTA SE NE MIJENJA: Dinamo slavi novi naslov prvaka Hrvatske!

DinamoNakon pobjede Modrih protiv Istre u subotu i remija Rijeke protiv Splita Modri su matematički osigurali jedanaesti uzastopni naslov prvaka na koji su trener Dinama Zoran Mamić i kapetan Domagoj Antolić itekako ponosni.

“Velika čestitka svim navijačima Dinama, cijeloj momčadi kao i mojim kolegama u stožeru. Svi smo jako sretni što smo osvojili novi, nevjerojatan jedanaesti naslov prvaka zaredom! Rekao sam već puno puta da je ovo bila jako teška sezona zbog puno stvari, svi smo se jako potrošili, ali silan trud koji je momčad uložila kao i svi oko nje se isplatio jer smo danas dobili potvrdu da smo najbolji.

Zaista jesmo najbolji i zaslužujemo ovaj naslov koji nas čini jako ponosnima – rekao je nakon završene utakmice u Rijeke trener Modrih Zoran Mamić koji ne vidi kraj nizu Modrih: – 11 godina je impresivan niz i dobro bi trebali pogledati u povijest europskog nogometa kako bi našli ovakav niz i klub koji toliko dugo dominira.

Cijenim Rijeku koja je u usponu, Hajduk je uvijek Hajduk, a liga nam je svake godine sve bolja, no naravno da kao sportaš i Dinamovac vjerujem da će Dinamo i u idućim godinama nastaviti nizati trofeje – kaže trener pa zaključuje: – Ipak, za početak treba proslaviti ovaj.

Slično razmišlja i ponosni kapetan ekipe Domagoj Antolić:

“Presretni smo i ponosni što smo osvojili naslov prvaka! Za ovo smo naporno radili cijelu godinu i s ponosom možemo pogledati na tablicu koja jasno pokazuje da smo najbolji. Čestitam suigračima kao i našim trenerima i cijelom stožeru, a naravno i svim navijačima koji su bili uz nas ove godine. Dinamo je klub koji priznaje samo trofeje i jako smo ponosni što smo osvojili ovu titulu”, kazao je.