GLAVAŠEVIĆ PORUČIO DOMAZETU LOŠI: Brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći – odj*bite!

glavašević, domazet lošo

Posljednjih dana bilo je dosta bure oko neriješenog graničnog spora sa Slovenijom, pa i raznih reakcija i komentara na neke pozive u Sloveniji da se “red” u Savudrijskoj vali, nakon arbitraže, uspostavi, ako treba, i nasilno – vojskom.

Podsjetimo, pozivalo se na održavanje sjednice parlamentarnog odbora za obranu slovenskog Dražavnog zbora da vodi raspravu na zatvorenoj sjednicio spremnosti slovenske vojske za nasilnu primjenu odluka haškog arbitražnog suda o granici u Savudrijskoj vali, što je predlagao predsjednik tog odbora Žan Mahnič, zastupnik Slovenske demokratske stranke (SDS).

I umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo analizirao je nastalu situaciju i u medijima kazao je da bi hrvatski pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu.

Za portal direktno.hr Domazet Lošo se pitao: “Čime bi oni nama uopće prijetili… Hrvatski bi pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu”.

No Domazet je rekao i kako ne treba ništa zaoštravati. Poručio je da “gospodari kaosa hoće kaos u Hrvatskoj… U tom kontekstu treba gledati sve ovo što se događa, od požara do ploča, fašista, antifašista, ustaša, neustaša i svega ostaloga. To je unutarnji kaos, i Slovenija to hoće iskoristiti jer joj se čini da je Hrvatska slaba”.

Takvom svojom izjavom potaknuo je na reagiranje SDP-ovog zastupnika Bojana Glavaševića pa je Domazetu poslao puruku da “odje*e”!

Na Twitteru je Glavašević napisao:

“Autom smo u Ljubljani za 1,5 h – za dobar koncert, drage ljude i veselje. A brkatim generalima i ostalima željnim rata mogu samo reći – odjebi*e”.

Komentiraj