GLAVAŠ PORUČUJE PERICI JURIČU: E, moj Perice, to znamo ti, ja i još par (ne)ljudi

Zanimljivom objavom javio se Branimir Glavaš, kojem je počelo novo suđenje, a u njoj je prenio, kako kaže, status sa zatvoreng profila na Facebooku Perice Juriča, koji je obnašao dužnost zamjenika ministra unutarnjih poslova od 1990. do 1991. godine.

E moj Perice, to znamo Ti, ja i još par (ne)ljudi! Ali, idemo u rat do kraja! – kaže Glavaš u svom komentaru i najavljuje:

Perica Jurić piše na svom zatvorenom profilu:

NATO je organizacija slična sekretarijata za narodnu obranu. Raspolažu s planovima, registrima, a nemaju ni pušaka, ni metaka.

Glavaš se s pravom ljuti. On najodgovornija osoba za sve u Osijeku.

Tretirali su ga kao šefa mafije, a on je u to strašno doba bio sekretar narodne obrane, sa tonama papira, registratorima i sl.

Predsjednik kriznog štaba je bio Vladimir Šeks, poznat kao kum hrvatskog pravosuđa i tvorac novog hrvatskog puta sa Matom Granićem, poznatim po polovicama. Pola tebi, pola meni, pola Bagi. Mudro.

Čude se, što se taj Glavaš ljuti. Kolinda možda ide za sekretaricu NATO. A Glavaš je zbog slične uloge bježao po vukojebinama, sramoćen suđen i gulio robiju u humanim kaznionicama BiH, sve dok mu ne javiše da je njegova presuda poništena.

Kolinda slatko sanja, kao i Vlado i Mate, koji se topi od miline, a mi pravi pišemo svoje gluposti i izazivamo aktuelne bogove domovine, da nas šamaraju, kao nekad Bandića.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!