GLAS PODRŽAO MILANOVIĆA: HDZ poručuje “ili HDZ ili nitko” – treba pokazati da to nije tako

Nacionalno vijeće GLAS-a dalo je potporu kandidaturi Zorana Milanovića za predsjednika Republike.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U Hrvatskoj je danas važno sačuvati pravo na političku različitost, a Zoran Milanović je kandidat koji to garantira. HDZ svojim načinom vladanja šalje poruku ‘ili HDZ ili nitko’, a ovi predsjednički izbori moraju pokazati da to nije tako”, rekla je predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš objavljujući odluku Nacionalog vijeća na konferenciji za medije.

Predsjednica Nacionalnog vijeća GLAS-a Nada Turina-Đurić naglasila je kako ovom odlukom Zoran Milanović dobiva potporu stranke čija je predsjednica prema relevantnim ispitivanjima javnog mnijenja najpopularnija političarka kod SDP-ovih birača.

GLAS je danas osnovao i podružnicu u Osijeku, za čiju predsjednicu je izabrana magistrica ekonomije Enisa Kifer. “Osijek je uvijek bio grad progresivnih, liberalnih ideja koje su posljednjih godina potpuno nestale iz našeg grada.

Osnivanjem podružnice GLAS-a te politike i ideje vraćaju se u Osijek i želimo vratiti povjerenje građana u njihov grad i one koji ga vode”, rekla je izabrana predsjednica podružnice GLAS-a Enisa Kifer. Predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš istaknula je kako osječku podružnicu GLAS-a osnivaju mladi ljudi puni entuzijazma, koji su novi u politici i donose pozitivnu energiju i nove ideje potrebne gradu Osijeku.