FRANO LASIĆ: Supruga Milena je rodila malog Nikolasa pozitivna na koronavirus

Naš glumac i glazbenik Frano Lasić, koji živi u Beogradu, nedavno je postao tata u 67. godini, a sad je otkrio i da je njegova 30 godina mlađa supruga, beogradska umjetnica Milena Lasić, u devetom mjesecu trudnoće saznala da je pozitivna na covid-19.

“Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo”, kazao je Frano Lasić za novu.rs.

Frano je otkrio da se dječačić zove Nikolas, a njegova supruga je rekla kako ga je vidjela tek četiri dana nakon poroda.

“Izgubila sam osjet okusa i mirisa, otišla sam na testiranje i dobila pozitivan rezultat. Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmučena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj”, rekla je Milena za Blic. Rodila je pod spinalnom anestezijom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milena Lasić (@milena.lasic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frano Lasić (@frano.lasic)

Komentiraj