FOTO: ZASTUPNIK PETEK – Moj prijatelj Majmun tvrdi: “Opet ne prazne spremnike s plastikom”

Podijelite članak

Čistoća je prestala prazniti spremnike s plastikom, opet! – kaže gradski zatsupnik Renato Petek, koji jedan ozbiljan problem pokušava načeti i u humorističnom tonu, pa je u inspekciju krenuo sa svojim već znanim prijateljem Majmunom.

Na Facebooku Petek piše:

Moj je prijatelj Majmun rano ujutro, prije dolaska predsjednice Grabar Kitarović u posjet Zagrebu, obišao grad i ekluzivno otkrio: gradska Čistoća opet ne prazni spremnike s plastikom!

Svi se sjećamo kako se prije samo tri mjeseca plastična ambalaža iz kontejnera “prelijevala” zagrebačkim ulicama jer je bila ispunjena kvota ugovorena s tvrtkom CEZAR g. Pripuza i Reoma Grupom, koji su tonu prikupljene plastike Čistoći plaćali 10 kuna, čime Čistoća dnevno na tom poslu stvara dug od 14.000,00 kuna.

Sad već dokazani nesposobnjakovići i štetočine u Čistoći, Holdingu, predvođeni gospodinom Bradićem, gospođom Stojić Deban, pročelnicom Jozić i gradonačelnikom Bandićem, opet su iznenađeni da nemaju kamo s plastikom!

Ali zato najavljuju poskupljenje usluge odvoza otpada koja stupa na snagu 1.11.2019. Poskupljenja će biti, samo čekamo da gradonačelnik potpiše i pusti bijeli dim, je li to 50%, 100& ili 200%. No pravo je pitanje kako će opravdati poskupljenje, ako nisu u stanju osigurati redovno odvoženje otpada? Zašto onda poskupljenje, već sam objasnio: bit.ly/2HfFwC8bit.ly/2HfF

Ugovor tj. kvote dogovorene aneksom ugovora s g. Pripuzom iz studenog su ispunjene, a novog ugovora nema. Naime, raspisali su oni novi natječaj za 2019. godinu, no ne kako bi na vrijeme osigurali zbrinjavanje plastične ambalaže. Zaboravili su naime predvidjeti i rokove za žalbu… zar nisu naučili da u studenom da su pregovori s g. Pripuzom sve samo ne jednostavni. Jer stvorili su, prepuštajući posao s otpadom privatniku, tvrtku čudovište, koju više ne mogu kontrolirati: bit.ly/2Rtnxs8bit.ly/2Rsu

Komentiraj