FOTO: VIJEĆNIK KAJKIĆ – Reže se dokumentacija plinare i baca u smeće

Nikola Kajkić, bivši šef Nacionalnog sindikata policije, sada vijećnik u Vukovarsko-srijemskoj županiji objavio je fotografije za koje tvrdi da prikazuju uništavanje dokumentacije u Plinari istočne Slavonije kako bi se prikrila njena uloga u pljački Ine.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Nakon što je USKOK iz ureda direktorice i predsjednice uprave Marije Ratkić, oduzeo laptop, kompjuter i dio dokumentacije, u firmi je nastao haos, naime po nalogu “nekog iz stranke” krenula je čistka… uništavaju se svi papiri i dokumenti (sav kriminal koji je počinjen preko i u toj tvrtki u zadnjih 20 godina, pokušava se prikriti, sva dokumentacija se reže i baca u smeće). Tko je ovo naredio? Direktorica Marija Ratkić je u zatvoru! Dala je ostavku….

Tko je sad glavni? Da li je glavni onaj lik iz stranke koji je iz sjene i direktorici Mariji možda nametnuo ili preporučio sklapanje ugovora sa tvrtkom OMS Upravljanja d.o.o?? Po mojim saznanjima… veliki igrači su u igri!! U privitku su slike iz tvrtke PIS d.o.o. Vinkovci, gdje se vrši uništavanje dokumentacije;

Tvrtka Plinara istočne Slavonije d.o.o. (u većinskom je vlasništvu županije Vukovarsko srijemske), jedna je od glavnih karika u krađi 1 milijarde kuna, s obzirom da sam prvi o ovome govorio još u travnju 2022 godine, vrijeme je da uskoro otvorimo i pitanje prodaje plina “odabranim poduzetnicima” po povlaštenoj cijeni određenoj isključivo za građane, dok drugi poduzetnici plaćaju redovnu tržišnu cijenu!Ima li i tu kriminala i pogodovanja? Radi se o privatnim tvrtkama!!! ALI I TO NIJE SVE…..”, navodi se u objavi Nikole Kajkića na Facebooku.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!