FOTO & VIDEO: SJEĆANJE – Tajči emotivno o suprugu koji je preminuo prije pet godina

Nekadašnja naša pjevačka zvijezda Tajči – Tatiana Cameron, koja već godinama živi u Sjedinjenim Američkim Državama, emotivnom se porukom prisjetila svog supruga kojeg je izgubila prije pet godina.

Podsjetimo, Matthew Shane Cameron izgubio je kratku i tešku bitku s rakom pluća.

Na Facebooku je Tajči napisala:

“Prošlo je pet godina bez Matthewa Shanea Camerona. Mislila sam da će tuga nestati kako vrijeme prolazi – ali umjesto toga raste duboko kako se povećavaju rođendani naših sinova, mature i svi lijepi životni trenuci koje nismo imali s njim.

Jutros je sunce udarilo u prozor na isti način kao i prije pet godina kada je njegov duh napustio tijelo. I osjetila sam tugu tešku kao tona cigli. Duhovno i emocionalno sam ok…

Nisam zaglavljena u tuzi. Ali moje tijelo osjeća težinu obnove života koji je završio, a koji smo zajedno gradili.

Matthew je bio moj supružnik, roditeljski partner, osoba na koju sam se oslonjala. I moj poslovni partner. Ja sam jaka. Ali posljednjih pet godina me je iscrpilo.

Zahvalna sam svim nevjerojatnim ljudima koji su se pojavili – i nastavljaju se pojavljivati za mene i moje sinove… Ne bih se mogla pomaknuti ni centimetar bez tvoje ljubavi… (ti znaš tko si)

Matthew… osjećamo ga… U našim dostignućima, u milijunima malih čuda i “slučajnosti”, u olujama koje se (neobjašnjivo) smiruju na našim putovanjima,… Nedostaje nam”.